Lush Haul + Giveaway (Closed)

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 82 σχόλια
  Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά στο τέλος η προσπάθεια ήταν μάταιη. 

  Άνοιξε κατάστημα Lush στην Θεσσαλονίκη και δεν γινόταν να μην το επισκεφθώ ώστε να δω από κοντά τα πάντα. Έπρεπε να είχα πάει προετοιμασμένη όμως, αφού σχεδόν μια ώρα αργότερα είχα μυρίσει το μισό μαγαζί και το σύνολο των αγορών μου όλο και μεγάλωνε!

  Στην Lush βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία σε υφές και προϊόντα για τα μαλλιά, το σώμα και το πρόσωπο, τα ξακουστά bath bombs, σαπούνια που κάνουν όλο το δωμάτιο να μυρίζει, ακόμη και αρώματα. Όλα αυτά χωρίς πειράματα σε ζώα, αφού πρόκειται για μια cruelty free εταιρεία που χρησιμοποιεί φρέσκα υλικά. Κάθε προϊόν φτιάχνεται στο χέρι από κάποιον και υπάρχει καρτουνίστικη φωτογραφία του πάνω στην -ιδιαίτερα φωτογενή- συσκευασία που σε ενημερώνει για την ημερομηνία παραγωγής και λήξης.

  Το κατάστημα βρίσκεται στην διεύθυνση Τσιμισκή 120 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και όπως αναφέρεται στην σελίδα τους στο facebook, δέχονται παραγγελίες μέσω email μέχρι να τεθεί σε λειτουργία το eshop τους.
Shout out στην κοπέλα που με εξυπηρέτησε, ήταν πολύ ευγενική και ενημερωμένη, απαντώντας σε όλες μου τις ερωτήσεις και προτείνοντας μου προϊόντα με βάση τις ανάγκες μου.




Στην πρώτη μου επίσκεψη διάλεξα τα εξής:

Cynthia Sylvia Stout - Σαμπουάν μπύρας για όγκο, λάμψη και απαλότητα, ελέγχει το φριζάρισμα και έχει γλυκιά μυρωδιά.
Silky Underwear - Πούδρα σώματος που απορροφά την  υγρασία μετά την κρέμα σώματος ή χρησιμοποιείται μόνη της μετά το μπάνιο καθώς περιέχει βούτυρο κακάο σε μορφή πούδρας (science!)
Don't Look At Me - Μάσκα προσώπου για φωτεινή, ενυδατωμένη επιδερμίδα. Με μία εφαρμογή παρατήρησα πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ανυπομονώ να την χρησιμοποιήσω ξανά! Το λεμόνι που περιέχει της χαρίζει μυρωδιά φρεσκάδας ενώ είναι η απόλυτη μάσκα για selfies χάρη στο γαλάζιο της χρώμα!
Full Of Grace Serum - Ενυδατικό serum σε στέρεη μορφή με χαμομήλι και μανιτάρια. Με την δοκιμή που έκανα στο κατάστημα δεν μου φάνηκε λιπαρό, απόψε θα το εντάξω στην ρουτίνα περιποίησης μου.
Bubblegum Lip Scrub - Το πιο διάσημο scrub για τα χείλη, τα λόγια είναι περιττά.
Santasaurus Bubble Bar - Εκμεταλλεύτηκα την έκπτωση -50% στα χριστουγεννιάτικα για να δοκιμάσω ένα bubble bar, το βάζεις κάτω από τρεχούμενο νερό και αφρίζει ενώ δίνει πράσινο χρώμα στο νερό της μπανιέρας!
Με τις αγορές αυτές μου έκαναν δώρο το σαπούνι Baked Alaska το οποίο έχει γεμίσει όλο το δωμάτιο με το φρέσκο άρωμα λεμονιού. Μαζί μου έδωσαν δειγματάκια με βάση τις ανάγκες του δικού μου δέρματος, την Vanishing Cream, μια κρέμα προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες και το Angels On Bare Skin, ένα καθαριστικό που παίρνει την μορφή πάστας με την προσθήκη νερού και αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή χάρη στο συνδυασμό αμυγδάλου και  ελαίων από χαμομήλι, τριαντάφυλλο και λεβάντα.

Προβλέπω το ξεκίνημα μιας νέας λατρείας γιαυτό και δεν μπορώ παρά να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου μαζί σου! 



Μια τυχερή θα κερδίσει μετά από κλήρωση ένα Bubblegum Lip Scrub!
Όροι Διαγωνισμού :

Ακολούθησε το blog μέσω του Google Friends Connect (πάνω δεξιά) και άφησε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post. 

Για επιπλέον συμμετοχές :

Like στην σελίδα Cats and Polka Dots και Like στην φωτογραφία  του διαγωνισμού εδώ (στο σχόλιο που θα αφήσεις μέσα στο blog να αναφέρεις το όνομα που χρησιμοποιείς στο facebook)
Κάνοντας tag μια φίλη σου στα σχόλια της φωτογραφίας στο facebook εδώ ( στο σχόλιο που θα αφήσεις μέσα στο blog να αναφέρεις το όνομα που χρησιμοποιείς στο facebook)
Ακολούθησε με στο Instagram ( στο σχόλιο που θα αφήσεις μέσα στο blog να αναφέρεις το όνομα που χρησιμοποιείς στο instagram)

Ο διαγωνισμός λήγει στις 6/2 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί στο facebook.

Καλή επιτυχία!


82 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Ευχαριστούμε και συγχαρητήρια για τον πανέμορφο διαγωνισμό σας που μας δίνετε την ευκαιρία, την δυνατότητα και την χαρά να κερδίσουμε αυτό το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ! Ελπίζω να είμαι τυχερή :-) Μακάρι! Το θέλω τόσο πολύυυ ❤️❤️❤️ Το λάτρεψα μόλις τα είδα!
    Έλαβα μέρος:
    Στο facebook με όνομα: Eleni V. Mylona
    Στο instagram με όνομα: @eleni.mylona
    Στο blog σου gfc με όνομα: Ελένη Μυλωνά
    Σε ακολουθώ:
    Στο Google+ με όνομα: Ελένη Μυλωνά
    Στο Blogger με όνομα: Ελένη Μυλωνά
    Στο bloglovin με όνομα: Eleni Mylona (elenimylona)

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2011 Cats and Polka Dots | TNB