Shopping with my sister Haul

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 8 σχόλια
  Όταν έχω καιρό να δω την αδερφή μου, πηγαίνουμε πάντα μια βόλτα από τα μαγαζιά. Το κάνεις και εσύ, είτε με την αδερφή σου, την μαμά σου ή την καλύτερη σου φίλη γιατί απλά το να ψωνίζεις με παρέα είναι πιο διασκεδαστικό! 
  Τις περισσότερες φορές βέβαια θα πάρω απλά ένα κραγιόν ή ένα μανό, έλα όμως που ενόψει καλοκαιριού χρειαζόμουν κάποια πράγματα! Και εγένετο haul!


Fresh line body splash
  Τους ζεστούς μήνες βάζω στην άκρη τα βαριά αρώματα του χειμώνα και χρησιμοποιώ body splash. Φέτος διάλεξα το συγκεκριμένο από την σειρά Απόλλων με μυρωδιά πράσινο τσάι (περιέχει επίσης δάφνη, ευκάλυπτο, μάραθο, θυμάρι, δενδρολίβανο και φασκόμηλο).Είναι διακριτικό και σου φέρνει στο νου φρεσκάδα και καθαριότητα!

Nails Inc Lexington Gardens
  Την συγκεκριμένη απόχρωση απλά την είδα και ΕΠΡΕΠΕ να την πάρω. Χρώμα φωτεινό, καλοκαιρινό που δείχνει τέλειο σε μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ. Ανήκει στην gel effect σειρά για αυτό και έχει λαμπερό και πολύ glossy τελείωμα!


Batiste Dry Shampoo
  Έχω μακριά μαλλιά και την δεύτερη μέρα οι ρίζες χάνουν τον όγκο τους και δείχνουν λυπημένες. Σωτηρία υπόσχεται να μου δώσει αυτή η εκδοχή του γνωστού dry shampoo. Spoiler alert: μυρίζει τέλεια!

Avene eau thermal
  Αυτό είναι ένα προϊόν που αγοράζω κάθε καλοκαίρι. Το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο, στην παραλία, μέσα στο σπίτι τις ζεστές μέρες του καύσωνα. Σε δροσίζει στην στιγμή και αν ψεκάσεις κάποιον άλλον, πάντα σου ζητάει περισσότερο!


Sephora Mud Mask
  Μια καθαριστική μάσκα λάσπης, δεύτερη φορά που την αγοράζω. Περιέχει ψευδάργυρο και χαλκό και καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Βοηθάει απίστευτα με σπυράκια ενώ είδα διαφορά και στους πόρους. Σίγουρα πρέπει να την δοκιμάσεις!

Sephora Eye Mask
  Με τα συγκεκριμένα patches για τα μάτια δεν έχω δει κάποια διαφορά όμως μου αρέσει να τα χρησιμοποιώ όταν θέλω να περιποιηθώ παραπάνω τον εαυτό μου. Δεν ερεθίζουν τα μάτια και είναι αρκετά υγρά για να χρησιμοποιηθούν και δεύτερη φορά αν τα φυλάξεις στο ψυγείο.

Peter Thomas Roth Mask minis
  Τρεις μάσκες σε μικρό μέγεθος που υπόσχονται αποτοξίνωση, επανόρθωση και ενυδάτωση. SOLD! Η μάσκα αγγουριού υπόσχεται όχι απλή ενυδάτωση αλλά ακόμη και μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια! Η μάσκα με βλαστοκύτταρα πέντε τριαντάφυλλων  υπόσχεται να αντιμετωπίσει λεπτές γραμμές, να ενυδατώσει και να χαρίσει ένα λαμπερό πρόσωπο. Η τρίτη μάσκα είναι η celebrity του πακέτου. Με ένζυμο κολοκύθας, άλφα υδροξέα και κρυστάλλους οξειδίου του αργίλου, υπόσχεται απολέπιση σε βάθος για να χαρίσει λαμπερό και αναζωογονημένο πρόσωπο.  Σήμερα ξεκινώ την δοκιμή τους, υπόσχομαι review!





Εσύ τι αγοράζεις πάντα πριν το καλοκαίρι; 

8 σχόλια:

  • Eva Diama είπε...

    Μια και μια οι επιλογες σου! Καλοφορετα ολα. Ανυπομονω για το review σου στις μασκουλες που τις εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο!!!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2011 Cats and Polka Dots | TNB