Προστασία, Κάλυψη και Φυσικότητα - Clinique Anti-blemish Solutions BB Cream SPF 40 Review

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 2 σχόλια
«Όλες οι ΒΒ είναι το ίδιο, δεν καλύπτουν τίποτα»
«Οι ΒΒ με κάνουν να γυαλίζω σαν να έτρεχα ημιμαραθώνιο»
«Αν χρησιμοποιήσω προϊόντα μακιγιάζ ενάντια της ακμής, θα παρουσιάσω ξηρότητα»

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ



  Η BB κρέμα από την σειρά Anti-blemish Solutions της Clinique είναι ένα μικρό θαύμα και εξηγούμαι:
  Έρχεται σε συσκευασία με μυτερό στόμιο, γεγονός ιδανικό καθώς είναι λεπτόρρευστη και πιέζοντας το μπουκάλι θα βγει περισσότερο προϊόν από όσο χρειάζεσαι. Απλά γέρνεις την συσκευασία και αφήνεις το στόμιο να κάνει την δουλειά του, προσωπικά μου αρκούν 5-6 σταγόνες. Η μπίλια στο εσωτερικό ανακατεύει τα έλαια για αυτό και χρειάζεται ένα καλό κούνημα στην αρχή.

  Έχει μεσαία κάλυψη και στεγνώνει γρήγορα δίνοντας ένα ματ τελείωμα με φυσικό ωστόσο αποτέλεσμα αφού δεν εξαφανίζει τις «φυσικές» γυαλάδες του προσώπου. Εξαιρετικό πλεονέκτημα της σύνθεσής του είναι πως δεν κάθεται σε λεπτές γραμμές και ανοιχτούς πόρους! Το εφαρμόζω με ένα stippling πινέλο και αν θέλω μεγαλύτερη διάρκεια το συνδυάζω με primer και διάφανη πούδρα. Χωρίς σετάρισμα κρατάει 4-5 ώρες πριν χρειαστώ πούδρα.
  
  Ο αντηλιακός δείκτης SPF 40 πάει την ΒΒ ένα βήμα παραπέρα κάνοντας την τέλεια επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες αν και πρέπει πάντα να φοράμε κανονικό αντηλιακό κάτω από οποιοδήποτε προϊόν κάλυψης στην διάρκεια της μέρας. Όμως προσοχή αν την φορέσεις βράδυ, όχι φωτογραφίες με flash!

  
  Σαν κομμάτι της anti-blemish σειράς, περιέχει σαλικυλικό οξύ χωρίς ωστόσο να ξηραίνει την επιδερμίδα. Θα δεις διαφορά σε ενεργά σπυράκια με την χρήση της και σίγουρα δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει νέα.

  Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο τέλος του πρώτου μπουκαλιού και σίγουρα θα το αναζητήσω ξανά αφού με ικανοποιεί πλήρως για καθημερινή χρήση. Μην φοβηθείς να το δοκιμάσεις ακόμη και αν δεν έχεις ακμή!

2 σχόλια:

  • Ανώνυμος είπε...

    Είναι το αγαπημένο μου foundation για το καλοκαίρι! Συμφωνω με όσα είπες!
    New follower

    http://womensstuff83.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2011 Cats and Polka Dots | TNB