Tony Moly Eggs

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 7 σχόλια
  Όποιος είναι θύμα του χαριτωμένου packaging, σίγουρα έχει περάσει αρκετές εργατοώρες χαζεύοντας ασιατικά προϊόντα online ( πανάθεμα σε ebay). 
Τι γίνεται όμως όταν η χαριτωμένη συσκευασία συναντά τις κορεάτικες συνταγές ομορφιάς ; 


  Την απάντηση φέρνει η Tony Moly , brand γνωστό για τις καταπληκτικές συσκευασίες και τις ιδιαίτερες συνθέσεις. Στην Ελλάδα έφτασε πρόσφατα μέσω των Sephora και σε περιορισμένη ποικιλία, αρκετή ωστόσο για να πάρουμε για πρώτη γεύση.

  Δική μου πρώτη αγορά ήταν τα 2 αβγά μάσκες που στοχεύουν στους ανοιχτούς μαύρους πόρους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά αλλά και χωριστά.

  Το πρώτο αβγό είναι το «Blackhead Steam Balm». Χρησιμοποιείται σε ολόκληρο το πρόσωπο ή τοπικά ,κάνοντας μασάζ για 3 έως 5 λεπτά. Κατά την διάρκεια του μασάζ το προϊόν θερμαίνεται και καθαρίζει τους πόρους αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα ενώ ταυτόχρονα οι κόκκοι που περιέχει διαλύονται . Έχει υφή gel με ελαφρύ άρωμα φρεσκάδας και σύνθεση που δεν βαραίνει.

Υφή gel με κόκκους που διαλύονται.
  Το δεύτερο αβγό είναι το «Tightening Cooling Pack».  Μια μάσκα με πολύ ιδιαίτερη υφή, σχεδόν σαν μους! Χρειάζεται μια μικρή ποσότητα αφού απλώνεται πάρα πολύ εύκολα. Στεγνώνει αμέσως και συσφίγγει τους ανοιχτούς πόρους ενώ αφήνει το δέρμα απαλό, καθαρό και λαμπερό. 

Υφή μους. 
  Μετά από δύο εβδομάδες χρήσης μπορώ να πω πως αγαπώ το δεύτερο αβγό λίιιιιγο περισσότερο ωστόσο πρέπει να παραδεχτώ ότι και τα δύο έχουν εμφανή αποτελέσματα.

  Μοναδικό μου παράπονο είναι το γεγονός ότι το πρώτο αβγό ενώ αφαιρεί τα μαύρα στίγματα με ευκολία σε όλο το πρόσωπο, δυσκολεύεται  κάπως με την περιοχή της μύτης, όπου σίγουρα χρειάζεται συστηματική χρήση για να αποδώσει τα μέγιστα.

7 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Eχω αγορασει tonymoly απο ebay και θεωρω τα sephora λιγο αστεια να τα πουλανε τοσο ακριβα! Ειναι προιοντα που θεωρουνται στην κορεα ως πολυ φθηνα καλλυντικά.αναθεμα τα capital controls που δεν μας αφηνουν να αγοράσουμε πλεον ..😢😢

  • Unknown είπε...

    Και εγώ έκανα πρόσφατα μια παραγγελία με sheet masks, έχεις δίκιο ως προς την τιμή! Τουλάχιστον μπορούμε να δοκιμάσουμε 1-2 πράγματα από το φυσικό κατάστημα ώστε να μην κάνουμε λάθος αγορές στα τυφλά...

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2011 Cats and Polka Dots | TNB