NYX Lipsticks Review + Swatches

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 10 σχόλια

  Σου έχει τύχει να μπεις σε κατάστημα καλλυντικών και στο τέλος να βρεθείς με τόσα swatches που να είσαι ένα βήμα πριν κάποιος σε παρομοιάσει με το καμουφλάζ του Schwarzenegger στην μάχη με το Predator?

  Εμένα μου συμβαίνει κάθε φορά που μπαίνω στο κατάστημα της NYX στη Θεσσαλονίκη. Κραγιόν, μολύβια, ρουζ, σκιές και ένα σωρό προϊόντα με testers για τα πάντα! Σε αυτό το post λοιπόν, έχω να σου δείξω τρία διαφορετικά κραγιόν που κατάφερα και αγόρασα (δυστυχώς υπάρχουν συχνά ελλείψεις αφού η ζήτηση είναι μεγάλη) τα οποία και με έκαναν fan της NYX!

Round Lipstick in Fig


  Έρχεται σε μια πλαστική μαύρη στρόγγυλη συσκευασία η μία άκρη της οποίας είναι διαφανής για να μπορείς να δεις ακριβώς την απόχρωση του κραγιόν (δεν πρόκειται για αυτοκόλλητο!). Φαίνεται λίγο πρόχειρη αλλά με τιμή στα 5,45 ευρώ δεν μπορεί κανείς να παραπονεθεί!


  Το ίδιο το προϊόν  είναι αρκετά κρεμώδες και απλώνεται πολύ εύκολα στα χείλη  αφήνοντας μια αίσθηση ενυδάτωσης η οποία δεν παραμένει. Το χρώμα του είναι ένα όμορφο φωτεινό ροζ με ψυχρούς υποτόνους που ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ενώ σε εμένα παίρνει μια ροζ ελαφρώς παστέλ απόχρωση. Έχει glossy τελείωμα με αποτέλεσμα να μου κρατάει 3 με 3μιση ώρες αν δεν φάω/πιω τίποτα. Σε περίπτωση φαγητού φεύγει αλλά αφήνει ένα ομοιόμορφο ροζ stain στα χείλη, που προσωπικά μου αρέσει πολύ! Θεωρείται dupe για το chatterbox της MAC, αν και είναι λιγότερο ροζ.

Matte Lipstick in Audrey


  Έρχεται σε  μαύρη πλαστική συσκευασία με κενό στη μέση αυτή τη φορά ώστε να είναι εμφανές το χρώμα. Και εδώ η ποιότητα της συσκευασίας δεν είναι πλήρως ικανοποιητική αλλά αντισταθμίζεται από την τελική τιμή.


  Πρόκειται για ένα ματ κραγιόν αλλά η υφή του είναι κρεμώδης και ενυδατική ξεχωρίζοντας το από άλλα παρόμοια. Δεν το νιώθεις στα χείλη και έχει διάρκεια 4-5 ώρες. Το χρώμα είναι ροζ με μια υποψία μωβ  όμως το τελείωμα του δεν είναι εντελώς ματ όπως υπόσχεται. Μου φάνηκε άνετο στα χείλη ενώ χρειάστηκε περισσότερη ώρα για να αισθανθώ ξηρότητα από ότι με άλλα ματ κραγιόν αυτής της μορφής.

Soft Matte Lip Cream in Antwerp


  Έχει γίνει ντόρος με αυτά τα lip creams και όχι άδικα! Η συσκευασία του θυμίζει την κλασσική συσκευασία ενός lip gloss όμως το μαύρο ματ καπάκι δείχνει πως πρόκειται για ματ υγρό κραγιόν. Έχει απλικατέρ ώστε να εφαρμόζονται ομοιόμορφα οι στρώσεις ενώ τα χρώματα στο εξωτερικό της συσκευασίας δεν είναι απόλυτα ενδεικτικά για το χρώμα του περιεχομένου. Η υφή του δεν μοιάζει με τίποτα άλλο! Κρεμώδης, βουτυρένια και ταυτόχρονα ελαφριά και απαλή. Στεγνώνει γρήγορα και δεν φεύγει ενώ νιώθεις ότι δεν φοράς τίποτα! Δεν ξηραίνει τα χείλη αλλά χρειάζεται απολέπιση πριν την εφαρμογή του ώστε να μην τονίζει τις γραμμές


  Η απόχρωση είναι ένα φωτεινό ροζ – κοραλλί κατάλληλο για άνοιξη και καλοκαίρι για εμάς που δεν μας αρέσουν οι πολύ έντονες αποχρώσεις. Το τελείωμα του είναι απόλυτα ματ και η διάρκεια του 4-5 ώρες, extra πόντοι για το καταπληκτικό “θα το φάω τώρα” άρωμα βανίλια! Έχω ήδη βάλει στο μάτι τις αποχρώσεις Cannes, Zurich και Stockholm

  Παρακάτω ακολουθούν swatches με και χωρίς flash και μην ξεχάσεις να περάσεις μια βόλτα από την σελίδα του Cats and Polka Dots στο Facebook γιατί σε λίγες μέρες ένα Soft Matte Lip Cream ίσως γίνει δικό σου!



10 σχόλια:

  • eva eats the apple είπε...

    Φανταστικά τα κραγιόν της Nyx αν είσαι από Θεσσαλονίκη είσαι τυχερή γιατί στο e-shop δεν έχει μείνει τίποτα την τελευταία φορά που κοίταξα :D Φιλάκια πολλά :D

  • Unknown είπε...

    Και στο φυσικό κατάστημα έχουν κάποιες ελλείψεις και αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο πρέπει να ξαναπάς αλλά είναι αναμενόμενο, πάντα έχει κόσμο στο κατάστημα!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2011 Cats and Polka Dots | TNB