16 for 2016 - Αγαπημένα της χρονιάς

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 0 σχόλια
Καλή Χρονιά!
Το 2017 είναι εδώ και εύχομαι να σου φέρει υγεία, δημιουργικότητα, θάρρος και μια δόση καλής τύχης (γιατί ποιος δεν θέλει την τύχη με το μέρος του;)!

Σε αυτό το post συγκέντρωσα τα αγαπημένα μου προϊόντα της χρονιάς που πέρασε. Κάποια τα έχεις ξαναδεί σε reviews ή σε αναρτήσεις στο instagram όμως τα αγάπησα όλα το ίδιο!

1. Balmain - Extatic


Το αγαπημένο μου άρωμα τους κρύους μήνες. Λουλουδένιο και ζεστό με τριαντάφυλλο και ορχιδέα μεταξύ άλλων.

2. Real Techniques - Blush Brush


Το χρησιμοποιώ για πούδρα και ρουζ, ένα από τα απαλότερα πινέλα που υπάρχουν εκεί έξω.

3. The Body Shop - Body Butters


Επιλέγω τις μικρές συσκευασίες γιατί μου αρέσει να αλλάζω συχνά μυρωδιές. Από τα πιο αγαπημένα είναι το μάνγκο και η φράουλα καθώς και τα αντίστοιχα scrub και shower gel.

4.Essence  - All About Matte Powder


Ελέγχει την λιπαρότητα, δεν κάθεται στις λεπτές γραμμές, ελαφριά και σε χαμηλή τιμή αποδείχθηκε καλύτερη από άλλες high-end πούδρες.

5. Fresh Line - Appolo Body Splash


Πράσινο τσάι, δάφνη και ευκάλυπτος δίνουν την φρεσκάδα τους σε αυτό το body splash. Το χρησιμοποίησα καθημερινά όλο το καλοκαίρι ώσπου και τελείωσε αλλά κράτησα την συσκευασία για αυτό το post! Περιμένω το επόμενο καλοκαίρι για να διαλέξω νέα μυρωδιά!

6. Golden Rose  - Velvet Matte no.10


Ένα καθημερινό ροζ-nude ήταν αυτό που φόρεσα περισσότερο από όλες τις αποχρώσεις της σειράς που έχω στη συλλογή μου.

7. Too Faced - Melted Matte


 Στην απόχρωση Bend & Snap, ένα υγρό κραγιόν ήρωας αφού μένει στη θέση του ακόμη και μετά από πλήρες γεύμα. Απίστευτη διάρκεια και έντονη απόδοση χρώματος χωρίς και ξηραίνει τα χείλη, σχεδόν ξεχνάς οτι το φοράς!

8.Kiehl's - Midnight Recovery Concentrate 


Ένα από τα πιο αγαπημένα βήματα στην καθημερινή μου ρουτίνα περιποίησης, αυτό το λάδι προσώπου βοηθάει με τα καφέ/ροζ σημάδια που αφήνουν πίσω τους τα σπυράκια χωρίς να είναι λιπαρό ή να δημιουργεί νέα σπυράκια. Προσφέρει θρέψη και λάμψη μόνο με τρεις σταγόνες κάθε βράδυ.

9. Kiehl's - Midnight Recovery Eye


Αδερφάκι του midnight recovery concentrate, αυτή η κρέμα ματιών καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Έχεις δει αναλυτικό review εδώ.

10. Natura Siberica - Oblepikha Hair Mask
11.  Natura Siberica - Northern Soap


Δύο προϊόντα που πρέπει όλοι να δοκιμάσουν. Σου έχω μιλήσει για το σαπούνι εδώ , βρίσκομαι στην δεύτερη συσκευασία ενώ το έχουν αγοράσει η αδερφή μου αλλά και η μητέρα μου. Η μάσκα μαλλιών ενυδατώνει σε βάθος, επαναφέρει την ελαστικότητα και λάμψη της τρίχας, δεν βαραίνει, δεν λαδώνει την ρίζα και έχει πολύ καλό value for money. Αυτή είναι η τρίτη συσκευασία που έχω φτάσει να καταναλώσω και θα συνεχίσω να την αγοράζω.

12. Nuxe - Rêve de Miel


Προσφέρει απαλά χείλη χάρη στην πλούσια σύνθεσή του. Το εφαρμόζω κάθε βράδυ συνήθως μετά από ένα lip scrub.

13. Nyx - Fig


Ένα καλοκαιρινό ροζ που τίμησα τους καλοκαιρινούς μήνες. Στα plus του πέρα από την τιμή είναι το ωραιότατο stain που αφήνει στα χείλη όταν φεύγει. Το έχεις δει σε αγαπημένα αλλά και μαζί με άλλα κραγιόν της εταιρείας.

14. Opi - Dulce de Leche
15. Nails Inc - Bamboo White


Οι πολυφορεμένες nude αποχρώσεις βερνικιών για τον χειμώνα και το καλοκαίρι αντίστοιχα.

16. Tony Moly - Sheet Masks

Ενυδάτωση και στοχευμένη δράση ενάντια σε οτιδήποτε ταλαιπωρεί το δέρμα σου, απλά διαλέγοντας αυτή που σου ταιριάζει. Τις βρίσκεις στα καταστήματα sephora αλλά και μέσω ebay σε καλύτερη τιμή.

Εσύ ποιο προϊόν χρησιμοποίησες περισσότερο μέσα στην χρονιά που πέρασε;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2011 Cats and Polka Dots | TNB