Οδηγός Δώρων για Άνδρες

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 0 σχόλια

  Ένα καλό δώρο δεν είναι ένα ακριβό δώρο. Είναι όμως το δώρο που διάλεξες  έχοντας πραγματικά στο νου σου τον παραλήπτη και τα ενδιαφέροντα του. Τι κάνεις λοιπόν όταν θέλεις να διαλέξεις δώρο για κάποιον άνδρα στη ζωή σου αλλά η επιλογή «σετ ξυρίσματος» ακούγεται πιο βαρετή και από την απόχρωση ξανθού της μέσης Ελληνίδας παρουσιάστριας;

Για αυτόν που ασχολείται με σχέδιο/ graffiti / ακούει 3D και τρελαίνεται

  
  Το 3Doodler είναι ένα στυλό με πλαστικό νήμα αντί για μελάνι που επιτρέπει την δημιουργία τρισδιάστατων αντικειμένων.  Sky is the limit! Το βρίσκεις στα public.

Για αυτόν που αγαπά τα blockbusters

  
  Χάρισε του τον αγαπημένο του ήρωα σε φιγούρα Funko Pop! Υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία από Predator μέχρι Daryl του Walking Dead. Τα βρίσκεις σε public και efantasy.

Για τον ξενιτεμένο οπαδό του Πάοκ

  Ένα κομμάτι του γηπέδου για να κοιτάζει καθώς σχολιάζει τον τελευταίο αγώνα σε αθλητικά forums. Το βρίσκεις στο eshop της ομάδας.

Για τον ποδηλάτη 

  Σώσε αυτόν και τα μπατζάκια του παντελονιού του με ανακλαστικά κλιπ. Εμπνευσμένα από τα σανδάλια του Ερμή, σε περιμένουν εδώ.

Για αυτόν που βλέπει τον ποδηλάτη και κουράζεται

  
  Την ζεστή και αφράτη ρόμπα δεν την αρνήθηκε κανείς. Εναλλακτική χρήση ως παγίδα για να μαζέψεις γάτες, τόσο μαλακή! Την βρίσκεις στα καταστήματα Marks and Spencer.

Για αυτόν που ακούει Βέλγιο και σκέφτεται τις μπύρες


 Χάρισε του ένα kit για να φτιάξει την δική του μπύρα και θα το θυμάται για πάντα. Εσύ θυμήσου να μην δοκιμάσεις πρώτη! Διαθέσιμο εδώ.

Για αυτόν με αγαπημένη season από το Walking Dead

  
  Βοήθησε τον να τελειοποιήσει το σχέδιο επιβίωσης που σίγουρα έχει ήδη φτιάξει . Προτείνω να το χαρίσεις μαζί με μια κονσέρβα και ένα κουτάκι αντιβιοτικά. Σε περιμένει στα public.

Για αυτόν που παραπονιέται για σπυράκια και μαύρα στίγματα

  Θα του αρέσει γιατί είναι γρήγορο και αποτελεσματικό. Plus, είναι μαύρο και θα παριστάνει τον κομάντο στο μπάνιο. Το βρίσκεις στο eshop της Νatura Siberica και σε διάφορα φαρμακεία. 

Και αν δεν του αρέσει τίποτα από τα παραπάνω, δώσε του σοκολατένια νομίσματα. Η σοκολάτα δεν έχασε ποτέ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2011 Cats and Polka Dots | TNB