Tag | The Social Media

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 2 σχόλια
  Εκεί που τριγυρνούσα αμέριμνη στα ελληνικά blogs, βλέπω τούτο εδώ το post από την Μαρία του MyNonBoringWorld. Με είχε κάνει tag! Είναι ένα ενδιαφέρον θέμα για αυτό και αποφάσισα να απαντήσω στις ερωτήσεις!



1. Ποια social media χρησιμοποιείς;
   Λίγα και καλά! Κυκλοφορώ σε facebookinstagram και google+

2.Ποια ενημερώνεις πιο συχνά;
  
  Νομίζω το instagram για φωτογραφίες αν και προτιμώ το facebook όταν θέλω να μοιραστώ οτιδήποτε μου άρεσε (είτε πρόκειται για φωτογραφία είτε για ανάρτηση κάποιου άλλου)

3.Σε ποιο έχεις τους περισσότερους και σε ποιο τους λιγότερους followers;

  Οι περισσότεροι είναι στο facebook και οι λιγότεροι στο google+

4. Μια διάσημη εταιρεία που ακολουθείς και μία που σε ακολουθεί

  Ακολουθώ την Kiehl's και με ακολουθεί η Bioderma

5. Ποιο social media πιστεύεις ότι βοηθάει περισσότερο bloggers/youtubers;

  Πλέον το instagram έχει μεγαλύτερη δυναμική από το παλιό και αγαπημένο facebook (κατά βάση είναι πιο φιλικό σε χρήστες φορητών συσκευών). Το Snapchat ωστόσο βοηθάει περισσότερο όσους έχουν ήδη μεγάλο κοινό. 

6. Πόσες φορές ελέγχεις τα social media σου;

  Σίγουρα μόλις ξυπνήσω θα ρίξω μια ματιά στο instagram (γκουχ γκουχ κάποια βαριέται να σηκωθεί από το κρεββάτι). Σίγουρα άλλες 3-4 φορές στην διάρκεια της ημέρας. 

7. Τι γνώμη έχεις για τους πληρωμένους followers;

  Θεωρώ άσκοπη αυτή την κίνηση αφού πλέον όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με την έννοια του feedback. Κανείς δεν θα υποθέσει πως ένας λογαριασμός είναι πετυχημένος την στιγμή που το πλήθος των followers είναι αντιστρόφως ανάλογο του πλήθους των σχολίων και likes.

8. Ποια είναι η πρώτη σου δημοσίευση;

  Η πρώτη δημοσίευση στο instagram ήταν οι μάσκες-αυγά από Tony Moly!



9. Έχεις blockάρει κάποιον ή σε έχουν κάνει block;

  Στους λογαριασμούς του blog δεν έχω blockάρει κανέναν, στους προσωπικούς λογαριασμούς ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά αφού έχω κάνει και με έχουν κάνει block! 


10. Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου για τα social media σου;

  Θα ήθελα να φτάσω τους 500 followers στο instagram για αρχή αλλά κυρίως θα ήθελα να βρω και να ακολουθήσω περισσότερους λογαριασμούς με beauty περιεχόμενο από Ελληνίδες!


  Αυτό ήταν λοιπόν το tag και ευχαριστώ πολύ την Μαρία που με σκέφτηκε! Αν δεν σε ακολουθώ σε instagram και facebook τώρα ξέρεις που να με βρεις!

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2011 Cats and Polka Dots | TNB