Peter Thomas Roth Mask Minis Review

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 6 σχόλια

  Σήμερα επιστρέφω με review σε τρεις μάσκες που είχα αγοράσει σε μίνι μέγεθος στις αρχές Ιουνίου από τα Sephora. Δεν γνωρίζω αν διατίθεται ακόμη αλλά αν ενδιαφέρεσαι για μία από τις τρεις, αναζήτησε αυτό το πακέτο πριν αγοράσεις το full size προϊόν. Με τιμή γύρω στα 50 ευρώ η κάθε μια, δεν σου δίνουν το περιθώριο για πειράματα!

Cucumber Gel Mask

  Είναι μια μάσκα με πράσινο χρώμα σε μορφή τζελ και χωρίς κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά. Υπόσχεται ενυδάτωση, αποτοξίνωση, αναζωογόνηση, χαλάρωση και μείωση του πρηξίματος. Περιέχει εκχυλίσματα από αγγούρι, παπάγια, χαμομήλι, ανανά, πορτοκάλι, λεμόνι και αλόη.

  Στην πράξη είναι μια δροσερή μάσκα που απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει όμως όχι σε βάθος όπως πχ μια μάσκα Apivita. Απλώνεις μια πλούσια στρώση και αφήνεις για τουλάχιστον 20 λεπτά καθώς τα 10 που αναγράφει η συσκευασία σίγουρα δεν είναι αρκετά. Ξεπλένεται εύκολα, δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα και όντως νιώθεις να «ηρεμεί» την επιδερμίδα ως ένα βαθμό. Επίσης βοηθάει στο πρήξιμο (και κάτω από τα μάτια) ενώ μπορούν να την χρησιμοποιήσουν και οι ευαίσθητες επιδερμίδες αφού δεν περιέχει ερεθιστικούς παράγοντες. Θυμίζει τζελ αλόης και αν την κρατάς στο ψυγείο μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν μάσκα μετά την παραλία, όταν δεν θέλεις βαριές συνθέσεις. Σίγουρα χρειάζεται χρήση συχνότερη από 2 φορές την εβδομάδα για αυτό και πολλοί την χρησιμοποιούν ως sleeping mask κάθε βράδυ. Παρά την τίμια προσπάθεια της, αυτή η μάσκα δεν θα σου αλλάξει την ζωή και σίγουρα η απόδοση της δεν δικαιολογεί την τιμή της.

Rose Stem Cell Bio-Repair Mask

  Η δεύτερη μάσκα του πακέτου είναι ένα ροζ τζελ που μυρίζει λουκούμι τριαντάφυλλο! Υπόσχεται αντιμετώπιση των ορατών σημαδιών γήρανσης (λεπτές γραμμές και ρυτίδες), ενυδάτωση, τόνωση, απαλότητα και λάμψη. Περιέχει εκχυλίσματα τεσσάρων ειδών τριαντάφυλλου και βλαστοκύτταρα πέντε τριαντάφυλλων.

  Είναι δροσερή, ελαφρώς ενυδατική και δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα αν και είναι μια αντιρυτιδική μάσκα. Δεν παρατήρησα καμία διαφορά στις γραμμές έκφρασης αλλά βοήθησε με τις κοκκινίλες από τα σπυράκια και άφησε μια αίσθηση σύσφιξης των πόρων η οποία δυστυχώς δεν κράτησε. Όπως και η προηγούμενη μάσκα, είναι πιο δημοφιλής ως καθημερινή sleeping mask. Προσωπικά απογοητεύτηκα πλήρως από αυτή την μάσκα.

Pumpkin Enzyme Mask – Enzymatic Dermal Resurfacer

  Και φτάσαμε στην μάσκα υπερήρωα, που περπατά με βλέμμα αγέρωχο ενώ πίσω της γίνονται εκρήξεις… Έχει καφέ χρώμα και μυρίζει κολοκυθόπιτα, spoiler alert : όταν την εφαρμόσεις μοιάζεις σαν να έβαλες self tan στο σκοτάδι! Υπόσχεται να απαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, να χαρίσει λαμπερό δέρμα και αναζωογονημένη όψη. Περιέχει τρία βασικά συστατικά : κρυστάλλους οξειδίου του αργιλίου για μηχανική απολέπιση, ένζυμο κολοκύθας και Α υδροξέα.

  Τοποθετείς μια μικρή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο και κάνεις μασάζ ώστε οι κρύσταλλοι οξειδίου του αργίλου να κάνουν την δουλειά τους. Στην συνέχεια την αφήνεις για 3 έως 7 λεπτά και ξεβγάζεις. Στην αρχή νιώθεις ένα μικρό κάψιμο αλλά το αποτέλεσμα σε ανταμείβει : απολέπιση σε βάθος, απαλό και φωτεινό δέρμα, ενώ τα μαύρα στίγματα έχουν φύγει! Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να προσπεράσεις την μηχανική απολέπιση (μιας και οι κόκκοι δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ απαλοί!). Το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν το ίδιο, απλά η επιδερμίδα δεν θα είναι εξίσου απαλή. Ωστόσο, αν έχεις ευαίσθητο δέρμα αυτή η μάσκα δεν είναι για σένα, οι κόκκοι είναι σκληροί και η χημική απολέπιση δυνατή. Αν εφαρμόσεις την μάσκα βράδυ, πρέπει απαραίτητα την επόμενη μέρα να χρησιμοποιήσεις αντηλιακό, τα Α υδροξέα δεν είναι σύμμαχος του ήλιου! Είναι η καλύτερη από τις τρεις μάσκες του πακέτου και σίγουρα αξίζει τα χρήματα της έως το τελευταίο ευρώ!

  Αν έχεις χρησιμοποιήσει κάποια μάσκα απολέπισης χωρίς κόκκους, άφησε ένα σχόλιο με την εμπειρία σου, θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάσκες τέτοιου είδους!  

6 σχόλια:

  • Eva Diama είπε...

    Με εβαλες στον πειρασμο και μαλλον θα παω sephora να την ψαξω τη μασκουλα γιατι ειμαι φανατικη των μασκων με υδροξυοξεα. Εχω δοκιμασει καποιες απο glamglow, elemis και ren αλλα δε πιστευω οτι εχουν μεγαλη διαφορα απο την απολεπιστικη μασκα με 10% AHA της Korres που ειναι και πολυ πιο οικονομικη. Σ' ευχαριστουμε για το πολυ χρησιμο review!!!

  • Unknown είπε...

    Θέλω να δοκιμάσω του Κορρέ αλλά φοβάμαι γιατί ένα άλλο προϊόν της σειράς με τριαντάφυλλο με γέμισε μικρά σπυράκια. Από glamglow ποια δοκίμασες;

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2011 Cats and Polka Dots | TNB