6 Υγρά ματ κραγιόν υποψήφια για Όσκαρ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 3 σχόλια



Τα υγρά κραγιόν βρίσκονται πλέον παντού, σε κάθε εταιρεία και σε κάθε διάδρομο καταστήματος καλλυντικών. Ακόμα και ανάμεσα σε αυτήν την πληθώρα επιλογών, είναι δύσκολο να βρεις την φόρμουλα που δεν ξηραίνει τα χείλη αλλά ταυτόχρονα δεν φεύγει από πάνω σου. Συγκέντρωσα αυτά που υπόσχονται πλούσιο χρώμα με μεγάλη διάρκεια, όλα από εταιρείες με Die Hard fans.



Kat Von D - Everlasting Liquid Lipstick

Μπιουτούδες ανά τον κόσμο φωνάζουν KAT VON D H ΘΑΝΑΤΟΣ και ορκίζονται στην φόρμουλα αυτού του υγρού κραγιόν. Άνετο στα χείλη και με μεγάλη διάρκεια έρχεται το φθινόπωρο και στην Ελλάδα. Ξέρω κόσμο που κάνει οικονομίες για να αγοράσει τα Lolita και Lolita ΙΙ μόλις έρθουν.



Nyx - Soft Matte Lip Cream

Κρεμώδη και με τέλεια μυρωδιά είναι από τα προσωπικά μου αγαπημένα. Δεν τονίζουν τις γραμμές των χειλιών και έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος. Ιδανικά για καθημερινή χρήση αφού δεν είναι σκληρά με τα χείλη.




Too Faced - Melted Matte

Από τις πιο high end επιλογές, αυτά τα υγρά κραγιόν θα μείνουν πάνω σου για πάντα, ξεχνάς οτι το φοράς. Περιέχει μέντα για να δώσει ένα μικρό boost στον όγκο των χειλιών (όχι κάτι θεαματικό αλλά το νιώθεις κατά την εφαρμογή) και δεν χρειάζεται δεύτερο πέρασμα. Το έλαιο αβοκάντο που περιέχει διατηρεί τα χείλη λεία και απαλά.



Sephora - Cream Lip Stain

Δεν υπάρχει πελάτης των Sephora που να μην έχει στην κατοχή του τουλάχιστον ένα από αυτά τα υγρά κραγιόν. Με μεγάλη διάρκεια και χωρίς να ξηραίνουν τα χείλη, έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Στα συν το πόσο γρήγορα στεγνώνει!



Colourpop - Ultra Matte Lip

Το πιο ΜΑΤ υγρό ματ κραγιόν σε χαμηλή τιμή. Τρομερή απόδοση χρώματος και μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων αλλά προσοχή στην σωστή προετοιμασία πριν την εφαρμογή. Αυτή η φόρμουλα μπορεί να μετατρέψει τα χείλη σου σε έρημο και θα το κάνει.


Dose Of Colors - Matte Liquid Lipstick

Cruelty free και vegan, αυτά τα υγρά κραγιόν δεν ξηραίνουν τα χείλη. Χάρη στην κρεμώδη τους υφή είναι άνετα χωρίς να χάνουν στον τομέα της απόδοσης χρώματος.Οι αποχρώσεις είναι απόλυτα πιστές στα trends της εποχής με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο ιντερνετικό hype γύρω από αυτά.

Ποια έχεις δοκιμάσει και ποια θα ήθελες να προσθέσεις στην λίστα;

3 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Εχω δοκιμασει τα soft matte lip cream της nyx και δεν ημουν ιδιαιτερα ευχαριστημενη.Θελω να δοκιμασω συγουρα της ΚΑΤ VON D,τα crean lip stain της sephora εχω ακουσει και διαβασει τα καλυτερα.Πολυ ωραιο review:)

  • Unknown είπε...

    Αυτό που μου αρέσει στα soft matte είναι το πόσο άνετα τα νιώθεις στα χείλη. Ισχύει οτι φεύγουν πιο εύκολα σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά για πρωί είναι ό,τι πρέπει για εμένα

  • Tonia Panteli είπε...

    ωραία η λίστα και καποια από τα κραγιόν που αναφέρεις έχουν όντως και πολύ καλή διάρκεια ! Πάντως πολύ καλής ποιότητες και καλές μαρκες για κραγιον εχω βρει εδώ https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/makigiaz/heili/kragion/ που βάζουν κατά περιόδους και πολύ καλές εκπτωσεις!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2011 Cats and Polka Dots | TNB